ТАКТИЧНА ОПЕРАЦІЯ «ЗБІР ВІДОМОСТЕЙ НА МІСЦІ ВИЯВЛЕННЯ ТРУПА» - Кубарєв, Іван Володимирович (Правовий часопис Донбасу, 2024)
У статті розглянуто тактичну операцію «Збір відомостей на місці виявлення трупа» як ефективну форму взаємодії слідчого та оперативних підрозділів на початковому етапі розслідування вбивств. Обґрунтовано коректну назву операції, розкрито її структуру. Надано характеристику окремим складовим тактичної операції, зокрема: рекогносцировці, опитуванню громадян, обстеженню місцевості за межами місця події.