УПРОВАДЖЕННЯ ПРАКТИЧНОГО СКЛАДНИКА В ПРОЦЕС ФОРМУВАННЯ ІНШОМОВНОЇ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ПРАВООХОРОНЦІВ - Мамонова, Олена Іванівна; Баланаєва, Оксана Василівна (Правовий часопис Донбасу, 2024)
У статті розглянуто необхідність та особливості впровадження практичного складника під час проведення бінарних занять з дисципліни «Іноземна мова професійного спрямування» з практичними працівниками поліції та носіями іноземної мови, що сприяє формуванню іншомовної комунікативної компетентності майбутніх працівників правоохоронних органів. Наведено досвід проведення таких занять з курсантами ДонДУВС та проаналізовано їх ефективність. У роботі визначено дидактичні й методичні умови, за яких організація й проведення бінарних занять з дисципліни «Іноземна мова професійного спрямування» будуть ефективними.