ПОВНОВАЖЕННЯ ВІЙСЬКОВИХ АДМІНІСТРАЦІЙ У СФЕРІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ГРОМАДСЬКОЇ БЕЗПЕКИ І ПОРЯДКУ - Захарченко, Андрій Миколайович (Правовий часопис Донбасу, 2024)
У статті проаналізовано стан нормативно-правового закріплення та реалізації повноважень військових адміністрацій у сфері забезпечення громадської безпеки і порядку. Обґрунтовано пропозиції щодо уточнення повноважень військових адміністрацій у вказаній сфері, а також офіційного оприлюднення наказів і розпоряджень зазначених органів з питань забезпечення громадської безпеки і порядку.