ПОСЛІДОВНІСТЬ ДОСЛІДЖЕННЯ ОПЕРАЦІЙ ІЗ НАРАХУВАННЯ ТА ВИПЛАТИ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ ПРАЦІВНИКАМ БЮДЖЕТНИХ УСТАНОВ - Шевчук, Галина Вікторівна (Правовий часопис Донбасу, 2024)
Статтю присвячено питанням, пов’язаним із методикою проведення дослідження розрахунків за виплатами працівникам у бюджетних установах під час проведення судово-економічної експертизи. Наведено приклади документів, що слугують основним джерелом інформації в ході проведення дослідження. Зазначено методи та практичні прийоми, які використовуються в процесі реалізації дослідження. Викладено алгоритм здійснення дослідницьких процедур операцій із нарахування та виплати заробітної плати в бюджетних установах під час проведення судово-економічної експертизи.