ОСОБЛИВОСТІ ПРАВОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ З УРАХУВАННЯМ СУЧАСНИХ ЗАГРОЗ НАЦІОНАЛЬНІЙ БЕЗПЕЦІ - Шевчук, Михайло Олександрович (Правовий часопис Донбасу, 2024)
Статтю присвячено дослідженню актуальних питань правового забезпечення інформаційної безпеки. Акцентовано увагу на системі нормативно-правового регулювання інформаційної безпеки. Проаналізовано зарубіжний досвід правового регулювання інформаційної безпеки. Значна увага приділяється проблемам у практичному застосуванні правових норм в галузі інформаційної безпеки, що включає у себе організаційно-правові правові виклики. Стаття пропонує конкретні шляхи розвитку законодавства у сфері інформаційної безпеки, спрямовані на покращення ефективності захисту інформації та запобігання можливим загрозам.